کاربرد: قابل استفاده در شبکه توزیع، شبکه آتش نشانی، انتقال آب، کشاورزی، تصفیه خانه آب، سد و نیروگاه تا دمای 50 درجه سانتی گراد
نوع سیال: آب خام، آب آشامیدنی
فشار اسمی: PN 10 – PN 16
 مشخصات فنی طراحی و تولید (Design & Produce Technical Specification):
•استاندارد سوراخکاری و ابعاد فلنج: DIN 1092-2 (DIN EN 2501)
•استاندارد وجه تا وجه شیر: DIN 3202 F1 (DIN EN 558-1)
پوشش رنگ: کلیه قطعات چدنی توسط رنگ اپوکسی پودری آبی RAL 5005 یا RAL 5015 به ضخامت حداقل 250 میکرون و با مکانیزم پاشش الکترواستاتیکی، مطابق با استاندارد DIN 30667، پوشش داده می شود.

 

تست بازرسی نهایی طبق استاندارد DIN EN 12266-1 و ISO 5208

1- شیر فشار شکن (Pressure Reducing Valve): این شیر به طور اتوماتیک  فشار بالا و متغیر را در ورودی به فشار کم و قابل کنترل در خروجی تبدیل می¬کند. پیلوت مقطع عبوری خود را تغییر میدهد که این امر باعث تثبیت فشار در خروجی خواهد شد. شیر فشار شکن ساخت شرکت آبرسان طلوع بهاررود به صورت دیافراگمی بوده و با توجه به درخواست مشتری به صورت سیلندر پیستونی هم قابلیت تولید را دارد.
شیر اطمینان (pressure Relief Valve): این شیر به صورت اتوماتیک از افزایش فشار استاتیک در خط لوله جلوگیری می کند. پیلوت این شیر به صورتی طراحی و تنظیم می شود که اگر فشار در خط لوله افزایش یابد پیلوت به صورت اتوماتیک باز شده و آب را به مقدار لازم تخلیه می کند تا از افزایش فشار جلوگیری کند. پس از کاهش فشار پیلوت به صورت اتوماتیک بسته و باعث افزایش فشار بالای دیافراگم شده و متعاقب آن دیسک شیر در حالت آب بندی کامل قرار می گیرد.


2- شیر ثابت نگهدارنده فشار (Pressure sustaining):  این شیر جهت جلوگیری از فرار آب در تقاطع لولهها و مخازن دارای اختلاف رقوم نصب میشود. در صورت کاهش فشار در ورودی شیر اصلی پیلوت مقطع عبور آب خود را کاهش می¬دهد که باعث افزایش فشار بالای دیافراگم و در نتیجه کاهش فشار خروجی خواهد شد این امر سبب جریان آب در دیگر خطوط که دارای مقاومت بیشتری میباشند؛ میشود.
 شیر کنترل دبی (Rate of Flow control Valve): شیرهای کنترل دبی جهت محدود کردن حداکثر دبی و ثابت نگه داشتن دبی با توجه به تغییرات فشار یا مصرف قابل استفاده هستند. با افزایش سرعت در خروجی شیر (اروفیس) و تغییر دبی جریان عبوری از حد تنظیم شده روی پیلوت این تفاضل کم فشار (بعد از اروفیس) و پر فشار (قبل از اروفیس) بر روی پیلوت اعمال شده و در نهایت پیلوت مقطع عبوری خود را مقداری کاهش میدهد و در نهایت با دبی عبوری ثابت در شیر مواجه خواهیم شد.


3- شیر کنترل سطح آب مخازن (Float Valve): این شیرها جهت کنترل سطح آب در مخازن میباشد بطوریکه که با بالا آمدن سطح آب و در نتیجه بالا آمدن شناور مدار فرمان شیر، اعمال نیرو به پیلوت و در نهایت بسته شدن آن و پیرو آن افزایش فشار بالای دیافراگم و حرکت مجموعه دیافراگم و دیسک به طرف پایین و بسته شدن خروجی شیر میباشد. و بالعکس با پایین آمدن سطح آب مخازن و در نتیجه پایین آمدن شناور مدار فرمان شیر و برداشته شدن نیرو از روی پیلوت و در نهایت باز شدن، فشار داخل محفظه دیافراگم هم کاهش یافته و شیر مقطع خروجی خود را باز میکند.

 

4- شیر کنترل پمپ (Pump Control Valve): در زمان به مدار آوردن یا از مدار خارج کردن پمپ-های سانترفیوژ، این شیرها به نحو احسن وظیفه راه اندازی آسان و جلوگیری از ضربات قوچی آب را به خوبی انجام میدهند. با روشن و یا خاموش کردن پمپ¬ها، شیرهای سولنوئیدی تحریک شده و پمپ را به آرامی از خط خارج و یا به خط وارد میکنند.


5- شیر یکطرفه پیلوت دار (Check Valve): جریان آب دیسک را به طرف بالا هدایت کرده و پس از قطع جریان آب دیسک در فاصله زمانی بسیار کوتاهی به طرف پایین حرکت کرده و عمل آب بندی را در کمتر از یک ثانیه انجام می¬دهد. عمل بسته شدن توسط فنر استنلس استیل انجام می¬گیرد. یاتاقان بندی دو طرف و افت فشار اندک از مزایای این شیر میباشد.

 

دانلود کاتالوگ

جدول مشخصات اجزاء تشکیل دهنده شیرهای کنترل اتوماتیک